BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, October 21, 2009

CHAI-TEE


Lopetin chai-teen juonnin aikoinaan koska kuvittelin sen olevan syy huonoon ihooni. Nykyaan epailen melkein kaiken olevan syy finneihin ja vahdin tarkasti uusien ruoka-aineiden ja ksomeettisten tuotteiden vaikutusta ihooni.  Ihoni on edelleen huonossa kunnossa joten paatin alkaa juomaan chaita taas, koska sen lopettamisella ei ollut mitaan selvaa vaikutusta. Kaiken lisaksi ilmat taalla ovat olleet erittain syksyiset ja sadetta on riittanyt vaikka kuinka, ja chai lammittaa mielta ja herattaa aamulla. Varsinkin runsaasti vahvalla kanelilla hoystettyna. Ai ihanuutta.

Satuin tormaamaan tahan helppoon chai-siirappi reseptiin taalla ja teen nykyaan chaini aamulla ennen toihin lahtoa ja otan mukaan termarissa. Olen jo tuhlannut yhden omaisuuden Starbucksissa joten tama oli jarkeva ratkaisu. No more karttyisia aamuja! Ilmatkin ovat talla viikolla lammenneet kivasti  ja olen saanut istua Keskuspuistossa kesafiiliksissa joten elama on kivaa taas. 

Mukavaa viikkoa!



2 comments:

Piretta said...

Tiedan tuon vainoharhaisen tunteen:) Mun iho oli kans tosi huonossa kunnossa parikymppiseksi saakka ja vuosia yritin epatoivoisesti loytaa ihmevoidetta sun muuta. Ainakin Roacuttan kuulemma auttaa hyvin, itse en kyllakaan oo kokeillut koska napyt haipyivat pillerimerkin vaihdon jalkeen.

Katz aka KitKat said...

Ma olen kokeillut melkein kaikkea (ainakin tuntuu silta), eika edistysta ole nakynyt kovinkaan paljoa. Viimeinen juttu mita mulle on suositeltu on mehupaasto, mutta se on vaan niin vaikeeta ja kamalaa. Kokeilin kerran yli 10 vuotta sitten ja se oli aivab hirvee kokemus kun oli vaan niin kamala nalka koko ajan. Ehka suljen itseni viikoksi maalle johonkin luontaishoitolaan ja paastoan siella kun ei tassa normaalielaman rytmissa jaksaisi pelkilla mehuilla juosta.