BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, October 10, 2009

KARSIMYSTA KAUNEUDEN ETEEN

Olen kayttanyt hyvakseni Pretty Cityn Pretty in Pink-kampanjaa (kerataan varoja rintasyopatyon hyvaksi) jonka aikana kauneushoitolat tarjoavat palveluitaan 31 dollarin hintaan (joka on todella edullista verrattuna naihin Manhattanin normaalihintoihin).

Viime viikolla kavin Salon Zibassa 57.kadulla hiusten proteiinihoidossa ja leikkuussa, joka sai hiukseni todella silkkisiksi ja kiiltaviksi. Viime leikkuustakin oli ollut jo melko kauan aikaa, saattaa olla jo vuosi (olen niin laiska leikkaamaan hiuksiani), joten oli aika sillekin. Proteiinihoidon aikana annettu paahieronta oli aivan taivaallista. Loppusilaukseksi sain todella ihanan hiustenkuivauksen, joka kesti sen kaksi paivaa kuten luvattu. Minun pitaisi oppia antamaan itselleni samanlainen foonaus, mutta olen vaan niin huono hiustenkuivaajan ja harjan kanssa. Olisi kiva kayda fooonauksessa aina ennen tyohaastattelua tai juhlia. Joka tapauksessa, talla viikolla kavin Blue Light Acne-hoidossa Bioskinergyssa Central Park Westissa.

Ensinnakin tama hoito sattui ihan hemmetisti. Tuntui kuin laser olisi polttanut ihoani ihan kunnolla. Tama oli todella epamukava kokemus enka usko etta menen toista kertaa. Ja parasta tassa kokemuksess oli, etta se ei nayttanyt vaikuttavan ihooni mitenkaan. Ei hyvaan eika pahaan. Kosmetologi kertoi etta tama hoito olisi parasta tehda kerran viikossa (ehka jos olisin miljonaari ja masokisti, yksi hoitokerta maksaa normaalisti $250).

Etta sellaista karsimista kauneuden asialla talla kertaa. Hauskaa lauantaita!




0 comments: